30 Nisan 2017 Pazar

from Cyprus / Kıbrıs

Gazi Magusa ( Famagusta ) Kıbrıs tatilinden...(resmin üst kısmı=) Gökyüzü kısmında su altında gördüklerimi çizdim...Yeşil Hat (NoMan's Land) olarak bilinen Maraş Bölgesinin  yanında kalmıştık..Enteresan bir yer,.suyun altında da üstünde de  zaman durmuş gibi.
From Cyprus holiday in Famagusta city...(upper part of the drawing=) I drew underwater scenes as the sky of the drawing...We stayed near the Maraş District (known as NoMan's Land)..Quiet interesting place..such a place seems like time has frozen either under or above the water.

3 yorum:

  1. İnsanın içini ısıtan sahneler olmuş hep, özellikle alttaki resmi ayrı beğendim. Biraz da balık gözü efekti oluşmuş sanki. Panoramik çalışmak çok yorucu olsa da sonucu böyle fantastik olabiliyor.

    YanıtlaSil
  2. sağol genç arkadaşım..soldaki binalar Maraş bölgesi....hayalet şehir..girmek, fotograf yasak...ama eskiz serbest!! balok gözü efekti, gözümdeki ileri astigmattan...özel efektim!...sanırım defterdeki tek panoromik çalışma...şezlongtta kahve molalarından..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Urban sketching dediğimiz ekolü başlatanlar gazeteci olunca geriden gelenlere de bu durum sirayet ediyor demek ki, burada bir muhabir edasıyla çalışılmış olması bunun güzel bir örneği olmuş :)

      Sil