17 Aralık 2017 Pazar

USK Istanbul Balat Eskiz Buluşması/USK Istanbul Balat Sketchwalk



     Az önce bilgisayarda bloga koymak üzere resimlere bakarken bir şey farkettim, bu hafta onuncu eskiz buluşmamızı yapmışız. İlk buluşma fikri Ahmet Hoca'mızdan gelmişti. Bir haftasonu, sadece iki kişiyle ilk eskiz buluşmamızı düzenledik. O günden bu yana hava şartları, gündelik işler ve sınavlar izin verdikçe soluğu sokaklarda alıyoruz. Katılan arkadaşların tamamına çok teşekkür ediyoruz. Sayımız arttıkça çizim yapmak çok daha keyifli bir hal aldı.


     10. USK İstanbul eskiz buluşmasının güzergahında Balat sokakları vardı.Sabahın erken saatlerine ragmen insaat gürültüleri, hafriyat kamyonlarının sesleri bir an olsun bizi yalnız bırakmadı, buradan onlara da bizlere böyle güzel bir çizim ortamı sağladıkları için teşekkür ediyoruz.


     Bu hafta ekibimize katılanlar arasında minikler de vardı. Üzerimize onca çocuk çullanınca çareyi tası tarağı toplayıp kaçmakta bulduk. Bu tatlı canavarların insanı yalnız yakaladıkları anda yapabildiklerinden acaip gözümüz korktu ve kendimize yeni bir lokasyon bulmak üzere yola devam ettik.

      Grubun en yeni üyesi Sinem Hanım, kendilerine medeni cesaret gösterip geldikleri için ayrıca teşekkür ediyoruz. İlk defa geliyor olsa da, sanki bir kaç haftadır bizimleymiş gibi grubumuza uyum sağladı ve ara vermeksizin çizdi.

      Diğer bir çizerimiz Rizki Efendi, kendisi bir mimar. Yoğun mesai saatlerine rağmen o da bizi kırmadı ve eşlik etti. İstanbul'un sokaklarına herkes bir de onun defterinden bakmalı.

      Çizim yapmaktan yorgun düşen çizerlerimiz için çay-kahve hizmetimiz de vardı.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder