31 Temmuz 2018 Salı

İstanbul Caz Festivali-Fenerbahçe Parkı Etkinliği

 Sizler sokakta yürüyor, markete gidiyor ve hatta parkta oturuyorken bile bir çizere av olabilirsiniz. Kim ve nerede olursanız olun Usk Istanbul'un çizerlerinden kurtulamazsınız. Siz huzur içinde içeceğinizi yudumlarken o sizi çoktan defterine kaydetmiş olabilir. İşte bunlardan en amansızı bugün karşınızda. Konuk yazar köşemizde bu sefer misafirimiz Zeynep Cansu Akın.
Instagram: https://www.instagram.com/zcakin/


    Özellikle yaz günleri, yeşillikler içerisinde açık havada zaman geçirmenin tadı bir başka. İstanbul'a kuşbakışı baktığımızda yeşilliklerin alanının hızla azaldığını görsek de hala nefes alabildiğimiz yerlerin olması mutluluk sebebi. Hele bu yeşillik deniz kenarındaysa şehir içinde tatil havasını hissedebiliyor insan. 

    Her yıl gerçekleşen caz festivalinin parklarda geçen kısımları ise bu tatil havasını müzikle tamamlıyor. 

  Geçtiğimiz günlerde İstanbul caz festivalinin Fenerbahçe Parkı'ndaki konseri için arkadaşlarla  atıştırmalıkları kapıp parkın yolunu tutuyoruz. Bir çizim buluşması sonrası yaptığımız bu plana sandalyelerimiz olmadan gitmek zorunda kalıyoruz. Olsun! Yere oturmak da gayet keyifli deyip yerimizi seçiyoruz. Gençlerle dolu parka yerleştikten ve bir süre müzikle beraber etrafı gözlemledikten sonra boyalar meydana çıkıyor. Ortamın canlılığı insana enerji veriyor. Rengarenk taşınabilir sandalyeler ise açık hava insanlarının dolayısı ile şehrin bir parçası olmuş. Benim de resmime konu oluyor. Gençler dışarıda çok mutlu, müzik çok güzel. Konser bitimine kadar ortamın bir parçası oluyoruz. Pazar günü bitmek üzere, tatil havasını sonlandırıp eve elimde o günü hep hatırlatacak resmimle dönüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder