28 Eylül 2017 Perşembe

Usk Istanbul Aşiyan Sahili Eskiz Buluşması


    Yazdan kalma günlerin tadını çıkarmak adına bu hafta açıkhavada çizim yapmaya karar verdik. Hisartüstü'nde buluştuktan sonra yavaş yavaş sahile doğru ilerledik. Tabi ilerlerken bir yandan da çizmeye devam ettik.


     We decided to draw in the open air this week to enjoy the summer days. After meeting in Hisartüstü we move slowly towards the coast. Of course, we continued to draw while we were on our way.


     Bu haftaki buluşmayı güzel yapan olaylardan biri de mezarlık ziyareti oldu. Ne zamandır gitmek isteyip bir türlü yolumun düşmediği Aşiyan Mezarlığında yıllarca kitaplarını okuduğumuz, adlarından saygıyla bahsettiğimiz insanlarla karşılaştık. Bedenleri yok olmuş olsa da, hayatları, kitapları ve yaptıklarıyla hayatımıza yön vermeye devam ediyorlar. 

     One of the events that made this sketchwalk so nice was the visiting to Asiyan Cemetery. In Aşiyan Cemetery we met with the people whom we remembered with respect. Even though their bodies have disappeared, they continue to illuminate our lives with their books.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder