29 Mayıs 2018 Salı

Eskiz-Galata Köprüsü


Urbansketchers Istanbul 'un insana çizim yapmayı sevdiren, dinamizmi için tüm katılımcıları ayrı ayrı tebrik ediyorum. Harikasınız.
Ben de, bu eskiz ile ortama ufak bir katkı yapmak istedim. Bir şantiye toplantısı dönüşü Karaköy'de vapur beklerken, bir arkadaşım ile sohbet sırasında bu eskiz çıktı ortaya.

After a jobsite visit with a colleague, we decided to hang out before the evening ferry arrived. It was a beautiful, brisk fall day-end. We bought coffee from somewhere near and sit on public steps across Ziraat Bankasi at Karaköy Square. During chatting, this quick sketch came out. Paper is the paperbag from coffee shop..Pen and pencils are from my emergency-sketch kit i always carry in my meeting bag. Well, next time I better  include sketch-able paper to this kit as well...thats the brief story behind this skecth.+warm regards.

2 yorum:

  1. Gizemli çizer arkadaşım, elbet bir gün yollarımız kesişecek ve birlikte çizeceğiz. Yine çok sade ve canlı bir resimle bizi karşıladın. Resimlerindeki harekete bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim.Beğenilerimiz karşılıklı..iyi çalışmalar :)

    YanıtlaSil